fbpx

Koulutus, Sijoittaminen, Uutiset

Veera Saloheimo suoritti sijoituspalvelututkinnon

Jaa artikkeli!

Rahatoimittaja Veera Saloheimo suoritti sijoituspalvelututkinnon (APV1) 20. elokuuta. Sijoituspalvelututkinto on suunnattu finanssialan ammattilaisille, ja sen aihealueita ovat kansantalous ja rahoitusmarkkinat, yritystalous, sijoitustuotteet ja sijoittaminen, sijoituspalvelujen tarjontaa koskeva etiikka, sääntely ja yksityisoikeuden perusteet, sijoittajan verotus sekä perhe- ja perintöoikeuden perusteet. Tutkinnon laajuus on 12 opintopistettä.

– Sijoituspalvelututkinto on hyödyllinen myös raha-asioista kirjoittavalle toimittajalle. Sen suorittaminen antaa entistäkin paremmat valmiudet tulkita laajalle yleisölle talouden ilmiöitä ja kirjoittaa niistä kiinnostavia lehtijuttuja ja sisältöjä, sanoo rahatoimittaja Veera Saloheimo.

Sijoituspalvelualan tutkintoja järjestävät APV-Sijoitustutkinnot Oy ja Aalto University Executive Education. Taloustoimittajain säätiö tuki tutkinnon suorittamista.

Lue lisää:

Miten piensijoittaja hyötyy sijoituspalvelututkinnosta?

Miten säästää rahaa helposti – 50 nokkelaa säästövinkkiä

Uusi sijoitusopas taluttaa aloittelijaa kädestä pitäen

Jaa artikkeli!

Vastaa

Lataa maksuton kirjavinkkilista
Follow

Palautetta blogista

9 fiksuinta vinkkiä lisätulojen käyttämiseen

”Hyviä vinkkejä myös kokeneemmalle säästäjälle, säästäminen ei ole pelkästään kaikesta luopumista, kurjuuden maksimointia ja suurimman tuoton metsästystä. Joskus voi palkita myös itseään eikä pelkästään arvo-osuustiliä. ”

Näin aloitat shoppailulakon – 5 askelta mielenrauhaan

”Erinomaisia pointteja. Kunnon säästäjä menee kauppaan vain listan kanssa, ei kiertele kauppakeskuksissa ja maksaa käteisellä rahalla, jolloin heräteostokset minimoidaan. Suurelle osalle tylsää elämää, mutta tällä tavoin varallisuus kasvaa – jää enemmän säästöön ja osakkeisiin. ”

Tomi Salo, Suomen Osakesäästäjien hallituksen jäsen