fbpx

Haluatko löytää keinot siihen, miten säästää rahaa helposti?

Sentinvenyttäjän ideapankki on e-kirja, jonka avulla saat turhat kulut kuriin ja rahaa kertymään säästöön.

”Loma on enää muisto vain, mutta nelinumeroinen luottokorttilasku tuijottaa syyttävästi pöydän nurkalla. Vuosittainen vakuutuslaskukin ilmestyi juuri verkkopankkiin. Vanhat opinto- ja autolainat vaativat edelleen lyhentämistä, ja samaan aikaan lapsi haluaa aloittaa tyyriin jääkiekkoharrastuksen. Miten tästä selviää ilman talouden romahtamista?

Talousongelmat painavat mieltä ja muistuttavat itsestään erityisesti myöhäisillan pimeinä tunteina. Ikään kuin elämässä ei riittäisi muutenkin huolehdittavaa. Kaikilla muilla tuntuu menevän hyvin, some on täynnä kuvia shampanja-aamiaisista ja uusista sisustuksista, ja läheinen työkaverikin kertoi juuri varanneensa kolmen viikon matkan Brasiliaan.”

Kuulostaa niin tutulta. Mutta et ole yksin!

Raha kiihdyttää mieliä, erityisesti kun sitä ei ole tarpeeksi. Se joka sanoo, että raha ei tee onnelliseksi, ei ole todennäköisesti koskaan elänyt rahan puutteessa. Ystävyyttä ja rakkautta ei saa rahalla, mutta monien perustarpeiden täyttämiseen sitä vaaditaan. Tuntuu kurjalta stressata laskupinojen ja tulevien menoerien keskellä.

Liian suuret kulut verrattuna tuloihin ovat merkki epätasapainoisesta taloudesta. Elät joka kuukausi ikään kuin velaksi. Tällöin on aika ruveta suitsimaan kuluja ja säästämään.

Löydä keinot sanoa hyvästit kasvaville laskupinoille

Sentinvenyttäjän ideapankki – 365 säästövinkkiä arjen talouteen on e-kirja, joka auttaa sinua löytämään edullisemmat vaihtoehdot kaikkiin kuluihisi. Huomaat, miten säästää rahaa helposti arjessa muun muassa käydessäsi ruokakaupassa tai vertaillessasi tuotteita verkkokaupassa.

E-kirjan avulla omaksut taloudellisen, säästäväisen elämäntavan, jonka turvin taloutesi kääntyy tasapainoon ja saat vähitellen rahaa säästöön. Voit koota itsellesi puskurirahaston hätätilanteita varten ja pitemmällä tähtäimellä säästää unelmien toteuttamista varten – voit koota vaikka matkakassan ja lähteä itse sinne Brasiliaan!

Kuulostaa hyvältä! Mitä on luvassa?

Sentinvenyttäjän ideapankki sisältää niksejä ja konsteja pienellä rahalla selviämiseen niin asumisesta kuin autoilusta, vaatteista kuin vapaa-ajasta, ruuasta, lomailusta ja niin edelleen. Katettuna ovat kaikki elämän eri osa-alueet ja kululuokat.

Koska talouden tasapainossa ratkaisevat pienet, toistuvat valinnat ja tavat, e-kirja sisältää kaikkiaan 365 säästövinkkiä eli yhden säästövinkin vuoden jokaista vuoden päivää kohden.

Sentinvenyttäjän ideapankki toimii myös ”kättä pidempänä” ja nimensä mukaisesti ideapankkina, josta saat monenlaisia työkaluja oman talouden hallintaan ja rahan säästämiseen kirjan lukemisen jälkeen: mukana on laaja hakemisto mobiilisovelluksia eli appeja, nettisivustoja, some-ryhmiä ja kirjavinkkejä.

Sentinvenyttäjän ideapankki -e-kirja:

 • 95 sivua (A4)
 • PDF-tiedosto, jonka voi printata tai lukea tietokoneella tai tabletilla
 • Sisältää 365 numeroitua säästövinkkiä jaoteltuna eri teemojen alle, johdannot teemoihin ja kirjoittajan oman tarinan
 • Hinta vain 19,90 €

Epäilyttääkö, onko kirja sinua varten?

 • Vaikka olisit jo lukenut oman talouden hallinnasta paljon, lupaan että kirjan satojen säästövinkkien joukosta löydät suuren joukon uusia oivalluksia.
 • Kirjassa on antia ihan kaikenlaisille ihmisille: naisille ja miehille, nuorille ja vanhoille, maalla ja kaupungissa asuville ja niin edespäin.
 • Yksikin osuva säästövinkki voi auttaa sinua säästämään kymmeniä ellei satoja euroja vuodessa: e-kirja maksaa itsensä siis hyvin nopeasti takaisin!
 • ”Niistä pyykkikorin vaatteisiin, niin ei tarvitse ostaa nenäliinoja.” Ei näin! Kirjaan on valikoitu säästövinkkejä, jotka ihan oikeasti eivätkä vain näennäisesti auttavat säästämään rahaa. Kirjassa ei ole säästövinkkejä, jotka ovat ennemminkin naurettavia ja omituisia kuin tehokkaasti omaan talouteen vaikuttavia.
 • Ajatteletko, että samat säästövinkit löytyisi muualtakin? Enpä usko. Näin laajaa (lähes 400 vinkkiä yksissä kansissa) ja ammattimaista (tekijänä kokenut taloustoimittaja) säästövinkkien kokoelmaa et löydä muualta.

Katso tästä, mitä lukijat ovat sanoneet Sentinvenyttäjän ideapankista:

”Veera Saloheimon Sentinvenyttäjän ideapankki -e-kirja kokoaa yhteen roiman määrän mikrosäästämisen vinkkejä, jotka auttavat suitsimaan tarpeetonta ja usein arjen kiireissä huomaamatonta rahankulua.

Juurruttamalla näitä mikrotaloudellisia valintoja omaan arkeen, alkaa säästöjen vaikutus myös kumuloitua. Pienistä puroista koostuvan suuremman summan voi ohjata sijoituksiin, matkatilille tai johonkin muuhun itselle tärkeään tavoitteeseen. Eikä ole huono juttu sekään, että säästäessään rahaa, säästää usein myös ympäristöä.

Arjen lukuisilla pienillä talousteoilla olen itsekin pystynyt pudottamaan kuukausikuluni varsin pieniksi ja saanut näin lisää vapautta elämääni.

Kirja toimii hyvänä tarkistuslistana kaikille, jotka haluavat ottaa taloutensa kuluista ”löysät pois” ja käyttää resurssejaan yhä tietoisemmin.”

Rosita Juurinen, pienyrittäjä, piensijoittaja ja Matkaopas Vapauteen -blogin kirjoittaja

”Kirja osuu ajankohtaiseen hermoon nyt, kun kulutus, ekologisuus ja sijoittaminen ovat nousseet suomalaisten arkikeskusteluihin. Kirja tarjoaa jokaiselle jotakin aina opiskelijoista marttailijoihin ja kulutustaan ilmastonäkökulmasta tarkkaileville, sekä sinulle, joka yksinkertaisesti haluat säästää rahaa arkisissa valinnoissasi.

Selkeä kategorioittain jaoteltu listaus on helposti lähestyttävä, ja sieltä löytää nopeasti omaa tilannettaan koskevat säästövinkit.

Vastaan tuli paljon uusia ja myös tuttuja vinkkejä, osin sellaisia, jotka olisi mieluummin oppinut ennen kuin ne itse joutui kantapään kautta kärsimään – esimerkiksi tarkistamaan työterveyteen kuuluvat erikoislääkäripalvelut. Oma säästövinkkini kuuluukin näin: Lue tämä kirja mieluummin ennemmin kuin myöhemmin!”

Jenni Suutarinen, 29, Helsinki

”Kirjassa on kaikkea älyttömän inspiroivaa ja se on todella kattava. Lukeminen oli myös huojentavaa, sillä huomasin, miten paljon olen jo oppinut ja miten säästäväinen osaan nykyisin olla.”

Helena Örmark, 33, Rääkkylä

Oma tarinani

Olen Veera Saloheimo ja olen koonnut toimivimmat säästövinkit yksien kansien väliin auttaakseni sinua saavuttamaan talouden tasapainon. Rahatoimittajana olen kirjoittanut oman talouden aiheista pitkään lehtijuttuja ja blogiartikkeleja, ja nyt saatavilla on ensimmäinen e-kirjani.

Elämäntapayrittäjän downshiftaus-arkea

Minulla on oma toiminimi ja teen työtä freelance-toimittajana eri asiakkaille. Nautin työni vapaudesta ja itsenäisyydestä sekä mahdollisuudesta päättää työnteon aika ja paikka itse. Kääntöpuolena freelance-elämälle ovat pienemmät tulot kuin palkkatyöläisenä.

Rahallisesti köyhempänä, mutta aikarikkaana on pitänyt nähdä vaivaa ja käyttää aikaa löytääkseni niksejä, konsteja ja vinkkejä pienellä rahalla elämiseen. Nokkeluus ja kekseliäisyys ovat olleet käytössä, mutta vähitellen olen onnistunut kokoamaan ison keinokokoelman downshiftaus-elämään.

Halutessani syödä ravintolaruokaa, haen usein hävikkiannoksia. Säästääkseni asumiskuluissa asuin reilun vuoden kimppakämpässä. Äskettäin olin 11 kuukauden ajan vaatteidenostolakossa, sillä vaatekaappini oli jo täynnä tarvitsemiani pukineita. Näiden lisäkseni olen kehittänyt useita muita säästökeinoja arkeen.

Hyvää pohjaa talousosaamiselle ovat antaneet suorittamani tradenomi- ja sijoituspalvelututkinnot. Olen työskennellyt vakuutusyhtiössä ja työttömyyskassassa etuuskäsittelijänä, joten sosiaalietuuksien maailma on tuttu.

Sen lisäksi että omassa arjessani koetan olla säästäväinen, kirjoitan työkseni raha-asioista lehtijuttuja ja blogipostauksia. Talousjutut ja mahdollisuudet säästää rahaa innostavat minua aina, ja uskon sen näkyvän e-kirjastakin!

Huomioitavaa ostosta:

 • Pääset lataamaan kirjan heti maksamisen jälkeen ilmestyvältä sivulta
 • Kuitti, jossa on latauslinkki, lähetetään myös sähköpostiin
 • E-kirjan voi ladata kolme kertaa latauslinkistä
 • Latauslinkki umpeutuu 14 päivän kuluttua ostosta, joten lataa kirja heti oston jälkeen omalle koneelle, jotta saat sen luettavaksi

14 päivän rahat takaisin -takuu

Jos käy niin, että kirjan lukemisen jälkeen et koe saaneesi siitä mitään, palautan rahasi takaisin 100 %. Lähetä silloin vain minulle sähköpostia osoitteella veera(at)veerasaloheimo.fi. Palautan maksamasi summan takaisin pikimmiten.

14 paivan rahat takaisin -takuu e-kirjalle

Kirja sisältää kumppanimarkkinointilinkkejä. Jos päädyt linkkiä klikkaamalla tai koodia käyttämällä ostamaan yritykseltä jotakin, saan ostoksesta pienen edun tai palkkion. Sinulle ei koidu klikkaamisesta lisäkuluja. Jos ostat yritykseltä menemällä jotakin muuta kautta heidän nettisivuilleen, yritys saa koko hinnan omaan pussiinsa. Suosittelen aina vain itse hyviksi toteamiani yrityksiä.